Основен Уред

Функционален електростимулатор последно поколение, вграден акселерометър и жироскоп, благодарение на които се подава стимулацията по време на ходене – в точната фаза, когато кракът трябва да бъде повдигнат. Може да работи с и без сензора за стъпало. Направен е от дишаща материя, един бутон за включване и изход за зареждане. Маншетът може да се почиства, когато се отстрани електронната част.

Удобна магнитна закопчалка за по-удобно поставяне. Размерът на маншета се коригира според размера на крака, след което се използва само магнитният механизъм.

Маншети с различни размери- детски и за възрастни. Към тях се прикрепя електрическата част на системата. Могат да се перат и почистват.

Бързо фиксиращ електрод

Бързо фиксиращ се електрод, с който бързо лесно и за секунди поставяте уреда. Има възглавнички, които се мокрят и функционират като електроди. Позиционирани са така че стандартно прилягат точно върху перонеалния нерв. За многократна употреба.

Внимание:

Бързо фиксиращият се електрод излиза от експлоатация и е заменен от маншет, в който са вградени електродите. Това води до много по-голямо удобство за пациентите и по-икономична експлоатация.

Дистанционно

Дистанционно 4.0. bluetooth безжична технология, с което управлявате своята система за ходене. Има няколко режима на работа, настройки. Двата основни режима на работа са тренировъчен и на ходене. Тренировъчният режим е с продължителност 20 минути. При режим на ходене, след няколко крачки утройството е събрало необходимата му информация за походката и започва да функционира в режима. Можете да настройвате силата на електрическия импус, което е индивидуално за всеки, докато получите най-силна и чиста контракция. Акумулаторна батерия.

Подвижни електроди

Подвижни лепящи се електроди, които може да използвате многократно. С тях с максимална точност след определяне на моторните точки на мускула постигате най-силна, точна и чиста мускулна контракция.

Тези електроди играят важна част в рехабилитационния процес, тъй като могат да се стимулират и различни мусулни групи освен тези на подбедрицата

Зарядно

Зарядното е в два модула. Използван е микро USB изход – стандартен за повечето съвременни телефони, което ви гарантира универсалност и липса на възможност да останете без зарядно.