Изборът на помощни средства за нас или нашите близки е на вид лесно решение, но всъщност подводен камък, с който трябва да се справим. Помощните средства са нещо, което ни служи. Трябва да бъдат с гарантирано качество, да бъдат безопасни и разбира се да ни гарантират комфорт и спокойствие при ползване. Това, което се стараем ежедневно вече 4 години е да бъдем до вас във всяка една ситуация и да гарантираме с името и професионализма си, че това което сега е във вашите ръце няма да ви подведе, а ще ви служи. Предлаганите от нас продукти са тествани и използвани поне 1 година, за да бъдем сигурни, че сега могат да бъдат при вас.

Рингова инвалидна количка 908C
Рингова инвалидна количка 908C

Рингова инвалидна колична с повдигащи се подлакътници и мобилни/свалящи се степенки е елегантна сгъваема количка. Здрава, лека, маневрена и надеждна. Гумите са бандажни ( без въздух), което гарантира избягването на инциденти със спукани гуми. Характеристики и размери:

 • Модел 908C
 • Широчина ринг до ринг – 63 см
 • Ширина между колелата – 46 см
 • Височина на колелото – 58 см
 • Височина малко колело – 20 см
 • Височина Земя – Седалка – 48 см
 • Височина Земя – Гръб  92 см
 • Макс. Товар – 100 кг
 • Тегло Нето – 18 кг
Комбиниран стол за тоалетна и баня C692
Комбиниран стол за тоалетна и баня C692

Комбиниран стол за тоалет и баня е продукт гарантиращ лесно и комфортно използване. Подлакътниците се повдигат а степенките са мобилни и/или се свалят. Столът е в комплект с мека седалка. Гърбът е мек и комфортен. Характеристики и размери:

 • Модел C692
 • Широчина – 44 см
 • Дължина – 57 см
 • Височина Земя – Седалка – 51.5 см
 • Височина Земя – Гръб  91.5 см
 • Макс. Товар – 100 кг
 • Тегло Нето – 11 кг
Антидекубитален дюшек с помпа и въздушни камери
Антидекубитален дюшек с помпа и въздушни камери

Антидекубитален дюшек с помпа и въздушни камери  е продукт с високо качество. Матракът е придружен от помпа, която поддържа постоянно вътрешно налягане на въздух в камерите, което предотвратява образуването на рани от залежаване.

Антидекубитален дюшек H033
Антидекубитален дюшек H033

Антидекубитален дюшек е специален матрак, който предотвратява образуването на рани от залежаване, чрез своята структура и висококачествена изработка.

Стол за баня 105LC
Стол за баня 105LC

Стол за баня е комфортен и висококачествен стол, използван в банята за извършване на ежедневни хигиенни нужди. Столът е с регулируема височина, лек, безопасен и удобен.

Тоалетен стол C102
Тоалетен стол C102

Тоалетен стол е с дискретен и елегантен дизайн, изключително функционален и с регулируема височина.

Масичка за инвалидна количка T01
Масичка за инвалидна количка T01

Масичка за инвалидна количка е едно незаменимо удобствп. Прикачва се на всички колички. С масичката вече може да се храните, да четете книга или да извършвате други занимания. Масичката е изработена от мек, комфортен, но същевременно здрав материал.

Антидекубитална възглавница A3
Антидекубитална възглавница A3

Антидекубитална възглавница е изработена от специална антидекубитална и ортопедична пяна. Гарантира комфорт и здравословен сън.

Антидекубитална възглавница за сядане A2
Антидекубитална възглавница за сядане A2

Антидекубитална възглавница за сядане обвива със своята мемори пяна седалището. Гарантира комфорт, мекота и предотвратява травмирането на тъканите.

Проходилка обикновена 913L
Проходилка обикновена 913L

Проходилката е лека и удобна за употреба. Височината се регулира.

Канадка 222L
Канадка 222L

Канадката е регулируема на височина. Лека и стабилна. Разполагаме и с подмишечни батерици.

Триопорен бастун S301
Триопорен бастун S301

Триопорен бастун е предпочитан като средство гарантиращо стабилност. Височината се регулира.

Редът за отпускане на целева помощ за закупуване на помощни средства

Може да ви съдействаме за реда на отпускане с консултация, както и да бъдем до вас във всяка една стъпка. Това е наша отговорност, за да може вие да се съсредоточите върху ангажиментите си.

Редът за отпускане на целева помощ за закупуване на помощни средства е указан в Закон за интеграция на хората с увреждания. Към момента редът е следния

 1. ТЕЛК или Епикриза се подават към специална лекарска комисия (ЛКК)
 2. Лекарската комисия издава протокол
 3. Протоколът се носи в Дирекция социално подпомагане ( ДСП)
 4. ДСП издава разрешение за закупуване на нужни помощни средства спрямо протокола издаден от ЛКК.
 5. С това разрешение може да вземете необходимите помощни средства от нас  Ще се свържем с Вас възможно най-скоро. Наш консултант ще Ви разясни всичко необходимо, което трябва да знаете. Ще ви даде информация за продуктите, които предлагаме и ще отговори на всичките Ви въпроси. Продуктите, които предлагаме са с високо качество, тествани и знаем, че може да Ви предложим добри продукти. При въпроси не се колебайте да се свържете с нас. Какво казват за нас? :